O Y A 

 

In awe of nature

 
 

"Den magiske følelsen når sollyset reflekterer i vannet og skaper et fascinerende hav med glitrende lys, mens varme sommervindene omslutter oss".

 

 
Redigerede pic-13.jpg
 

 

 

 

 

Navnet OYA symboliserer havet, stranden og det faktum at naturen er større enn oss. Annet enn naturlige foreninger til både østers og Akoya perler, er OYA navnet på en gudinne - gudinnen av naturlige endringer.

Teknologi utvikler seg med raskog vår oppfatning av hva som er normalt og naturlig endrer seg - noe som gjør OYA til det perfekte navnet på en wearable for hverdagslige kvinner, som kombinerer teknologi og natur.

 
 

Naturen samt teknologien er spektakulær og kan gi oss ydmyke og forbløffet. Men hvor som teknologi er strengt beregnede, er naturen uforutsigbar og utfallene er alltid tilfeldige. Med OYA ønsker vi å vise hvordan man ikke utelukker den andre. Ved å bruke teknologi for å kunstig skape den magiske følelsen av naturens ærefrykt, er OYA-anhenget en slitesterk som inkapsler dette, i et nostalgisk medaljongspirert smykke. Brukeren av OYA-anhenget bærer med seg en vakker skatt, for å bli fortryllet av hver gang hun åpner den.

Redigerede pic-31.jpg
 
 

LES MER OM PROSJEKTET 

design. business. produkter. teknologi