P O V

Hvordan kan vi designe en produktutvidelse for Pandora som består av 4 design med 16 variasjoner som hjelper kvinner til å omfavne overgangen fra jente til kvinne?

LITTLE GIRLS WITH DREAMS 
BECOME WOMEN WITH VISION. 
- UNKNOWN
 
Skjermbilde 2018-06-08 kl. 15.47.33.png
 

P E R S O N A

Anne, 25 år gammel. Hun er på trening for landskapsarkitekt. Anne bor i Valby i et samfunnsleilighet som er et foreldrekonkurranse. Hun er en handelsassistent på Glyptoteket. Hennes inntekt handler om 8000 kr per måned og har en tilgjengelig mengde på 4000 kr for mat og alt annet. Anne er introvert, men har nært forhold til kjærester og foreldrene hennes (hun er alene). Sammen med kjæresterne tilbringer hun sin tid sammen i en matklubb, hun møter dem på kafeer og bruker byen med dem. Anne abonnerer på ulike magasiner og holder seg oppdatert på mote og interiør, også gjennom sosiale medier som hun bruker flittig. Hennes kunstneriske interesse blir pisset på jobben, og hun nyter museumsbesøk, men vil helst være alene, slik at hun ikke blir forstyrret. Hun klær seg enkelt og nordisk, men uttrykker seg gjennom tilbehør.

Skjermbilde 2018-06-12 kl. 13.57.22.png
 

D E S I G N  P R O S E S S

 

 

I design prosessen hadde vi fokus på å designe med et abstrakt og kunstnerrisk uttrykk. Kolleksjonen skulle uttrykke og symbolisere overgangen fra barn til voksen, og alt som ligger i mellom denne overgangen. Letthet og humor var hoved tema. Etter test på målgruppen kom vi frem til smykkene; NOSEY, CURY, HOOK UP og SEE THROUG. 

Skjermbilde 2018-06-04 kl. 09.27.19.png

 

 

 

IMG_1198.JPG

LES MER OM PROSJEKTET 

design. business. produkter.