Tone Berglihn

Født i 1991, Kristiansand, Norway.

 

 

Velkommen til min verden som smykkedesigner og Art Director.

 

Enjoy!

8F75C7BB-AA81-49ED-B65F-42527CA9EB85.JPG

 

 

 

 

 

Jeg har lenge hatt en indre konflikt. En konflikt som påvirker mine tanker om det liver jeg lever og min lidenskap og arbeid. Og det er konflikten mellom å design og utvikle vakre smykker og det å leve så bærekraftig som mulig. Men denne indre konflikten, har nå blitt en motivasjonsfaktor for meg. Mitt håp er at jeg med mine verdier og arbeid kan bidra til mer bærekraftig utvikling og design.

 
96D8E9FE-7471-4E7C-BD70-A4898183D940.JPG
 

I en verden av overflod ønsker jeg å skape vakre produkter som har et langt liv. Jeg vil møte designerverden med nye tanker og stille spørsmål. Med konseptutvikling, fotografi og design vil jeg gi noe til verden, uten å sette foravtrykk. Jeg vil møte verden med nysgjerrighet. Med nysgjerrighet skal jeg dra på oppdagelsesferd, få mer kunnskap og utvikle meg som designer. På veien skal jeg møte verden med sannhet, godhet og skjønnhet.

Vi eksisterer kun i et sekund i denne evighet. Derfor vil jeg dedikere livet mitt til å skape vakre gjenstander fra mitt eksistens, fordi det er dette som holder meg våken og som bringer meg liv.