IMG_9903.jpg

H U N C H

Vi bliver alle bombarderet med informationer om miljøet, der gør tanken om bæredygtighed uoverskuelig. Det virker som om vi skal ændre vores liv drastisk og give afkald på livets goder. Vi ser et behov for, at skabe ro, orden og overskuelighed i forhold til forbrugerens forhold til bæredytighed. Vi ser et behov for, at bæredygtighed bliver gjort mere håndgribeligt for forbrugernes købevaner og et ønske om kvalitet fremfor kvantitet.

Vi vil gerne påvirke tidens forhold til forbrug igennem den enkelte køber. Vi vil gøre det mere håndgribeligt og igennem vores brand være med til at vise forbrugeren at små skridt nu, kan føre til langvarig forandring.
Vores vision er at få den fremtidige forbruger til at købe færre ting men af god kvalitet som tillægges en højere værdi. 

 
Skjermbilde 2018-06-14 kl. 08.30.00.png

 

 

 

 

E N T R E P E N Ø R S K A P

Dette prosjektet har vi jobbet med smykker for endring. Vår utfordring i dette prosjektet har vært å etablere et selskap fra ide til produksjon og salg. Hovedformålet med oppgaven har vært å forstå entreprenørskap og alt dette innebærer. Gjennom forbrukeranalyser og feltarbeid skiftet vi til grønne endringer, der vi ønsket å utforske tankene om bærekraft og drive en bærekraftig virksomhet.

 

M I S I O N

Smykkebrandet TRIN har som mission at motivere brugeren til at have større opmærksomhed på de bæredygtige valg der er mulighed for at tage i hverdagen. Ved at bruge humor og positivisme vil brandet fjerne den løftede pege nger og dårlige samvittighed mange føler ved ordet bæredygtighed, og dermed sammen med bæreren tage et skridt ad gangen mod en mere bæredygtig og eftertænksom forbrugerkultur.

Brandets fokus har også ligget på at lave håndlavede smykker af høj kvalitet, da målgruppen har et ønske om at købe smykker der har en lang livstid. 

 

H O V E D M Å L

Hovedformålet med vores smykkebrand er, at vi ønsker at få forbrugeren til at føle sig god, når de køber vores produkt. De køber et produkt af høj kvalitet og tager samtidig et skridt i retningen mod et mere bæredygtigt liv. Vores mål har været, at forbrugeren vil synes, det er sjovt og spændende at være mere bæredygtige, og at en forandring i retning af et mere bæredygtigt liv ikke bør være så skræmmende. 

 

DE FIRE P`ER

 

Buy less,

choose well, 

Make it last. 

 

 

 
 

M Å L G R U P P E

Gjennom forretningsanalysen kunne vi finne ut hvilken type kunde vi skulle designe. Basert på vår hunch og analyser, begynte vi å intervjue hva som ble vårt segment.

Basert på intervjuer fantt vi ut hvilken publikum vi fant for å være interessante, og hvor vi så mest mulig potensial for å endre noe. Vi fant at bærekraft var et tema flere unge mennesker mellom 18 og 28 tenkte på å kjøpe ting, men de finner det vanskelig å leve en bærekraftig livsstil. De føler også et press som bidrar til følelsen av at de ikke muligens kan endre noe i verden.

Når segmentet og målgruppen ble bestemt, opprettet vi vår persona, som du kan lese mer om under Design-delen.

 

17022275_10154871582586900_1474681348616537215_n.jpg
 

Create or buy 

with intention 

 
 

LES MER OM PROSJEKTET 

design. business. produkter. teknologi